Προφίλ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προφίλ

  • Καρπός Αρώνια
  • Καρπός Αρώνια
  • Καρπός Αρώνια
  • Καρπός Αρώνια

Η επιχείρησή μας

Το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που από το 2012 επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην παραγωγή καρπών Αρώνιας, πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, στην περιοχή της Λάρισας.

Η υψηλή διατροφική αξία του καρπού Αρώνιας καθόρισε σε μεγάλο βαθμό αυτή την επιλογή μας.

Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για την ποιοτική διατροφή, μας ενθάρρυνε να ασχοληθούμε και με την μεταποίηση της παραγωγής μας, ολοκληρώνοντας έτσι την αρχική μας προσπάθεια.

Τι παράγουμε

Μαρμελάδες Αρώνια

Μαρμελάδες

Στο «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ» παρασκευάζουμε χειροποίητες μαρμελάδες σε συνδυασμό με άλλα φρούτα βιολογικής ή ελεγχόμενης καλλιέργειας από αγροκτήματα της περιοχής μας. Η παραγωγή γίνεται αποκλειστικά με τον παραδοσιακό τρόπο, σε εργαστήριο, σε μικρές ποσότητες, έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν τα φρούτα. Το άρωμα και η γεύση των φρούτων κάνει τις μαρμελάδες μας μοναδικές.


Μαρμελάδες
μπάρες αρώνια

Μπάρες

Οι σημαντικές ιδιότητες της Αρώνιας μας οδήγησαν να την αξιοποιήσουμε παρασκευάζοντας και «ενεργειακές μπάρες», που αποτελούν ένα ιδανικό ενεργειακό σνακ προσφέροντας την φυσική ενέργεια που χρειαζόμαστε για τις καθημερινές μας δραστηριότητές (εργασία, αθλητισμός, μελέτη μαθητών και σπουδαστών κλπ).


Μπάρες
Απόξηραμένη αρώνια

Aποξηραμένη Αρώνια

Επίσης, το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΖΩΗΣ», προσφέρει την δυνατότητα να απολαμβάνουμε την Αρώνια σε αποξηραμένη μορφή, που είναι πιο γλυκιά στη γεύση σε σχέση με τη νωπή και κάνει πιο πλούσιο και θρεπτικό το πρωινό μας μέσα στα δημητριακά ή το γιαούρτι.


Aποξηραμένη Αρώνια